fbpx
Articole, NEWSROOM

Solidaritate fără precedent. Mii de persoane și sute de ONG-uri s-au mobilizat împotriva discriminării din noua Lege a Educației Naționale

Solidaritate fără precedent. Mii de persoane și sute de ONG-uri s-au mobilizat împotriva discriminării din noua Lege a Educației Naționale

Articole, NEWSROOM

UCIMR anunță o nouă ediție a concursului de proiecte culturale și burse oferite artiștilor interpreți

În contextul în care muzicienii și organizațiile care activează în domeniul artelor interpretative se confruntă cu numeroase provocări atunci când vine vorba de finanțarea proiectelor lor, UCIMR îi susține.

Articole

 Antreprenorul Dan Popa, care a refuzat o investiție de jumătate de milion de euro la, pariază pe un nou business „Pe val”  

Antreprenorul Dan Popa, care a refuzat o investiție de jumătate de milion de euro la Imperiul Leilor, pariază pe un nou business „Pe val”

Articole

Asociația HELP Autism deschide un nou centru de terapie pentru copii și tineri, marcând începutul lunii de conștientizare a autismului

Asociația HELP Autism deschide un nou centru de terapie pentru copii și tineri în București, acesta fiind al nouălea centru de intervenție pentru copii și adolescenți deschis în cei 13 ani de activitate.

Articole

Proiectul ARCADE și-a desemnat câștigătorii apelului pentru compozitori și dirijori

Proiectul pilot ARCADE își propune să promoveze cele mai tinere generații de compozitori și dirijori români, studenți ai Universității Naționale de Muzică din București, care vor avea ocazia să colaboreze direct cu interpreți profesioniști.

Articole

UCIMR prezintă retrospectiva pe anul 2022 și proiectele pe 2023

UCIMR se pregătește pentru organizarea proiectului cultural MuziColine, co-finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Proiectul își propune să devină unul de referință în peisajul artistic autohton și să faciliteze accesul la cultură pentru locuitorii din raza comunei Biertan din județul Sibiu cu ajutorul unei serii de concerte și spectacole, rezidențe de creație și ateliere educative pentru copii.

Articole

180 milioane euro ar putea atrage ONG-urile din redirecționarea impozitului pe venit, însă doar 1/3 din această sumă e atrasă 

Aproximativ 180 milioane de euro ar putea ajunge la organizațiile nonprofit din România, însă în anul 2021 mediul ONG a atras doar 1/3 din acestea, arată ultimele statistici publicate de Asociația HELP Autism, care reies din raportul privind declarația 230 transmis de Agenția Națională de Administrare Fiscală.