SUSTENOBIL Podcast - Episodul 1

cu Lavinia Iancu, Monica și Mitoș Micleușanu

Lavinia Iancu a fost invitată la Radio Guerrilla, unde a vorbit despre parcursul său profesional, motivația și factorii care au  determinat-o să continue. Aflați mai multe în Podcast-ul SUSTENOBIL. 

Mitoș Micleușanu: Cum îți explici parcursul tău în domeniul PR-ului? Care au fost infuențele?

Am studiat Comunicare și Relații Publice la SNSPA și acesta este profesia mea. Când lucram cu voi, la Radio Guerrilla aveam un job în paralel în timpul săptămânii. Cumva mi-am dorit să fiu creativă și să fiu plătită pentru asta. Publicitatea are componenta asta, ești un pic creativ, dar te gândești și la partea financiară, spre deosebire de artă, unde este artă pentru artă. 

,,Publicitatea este industria care îmbină creativitatea cu partea financiară. Este locul în care poți să fii creativ și să fii plătit pentru asta.”

Mitoș Micleușanu: A fost pentru tine o provocare să ajungi aici? Cum te vezi acum?

Eu mi-am asumat statutul de antreprenor când am fost în 2020 la Imperiul Leilor, unde mi-am dorit să obțin finanțare pentru aplicația care îți aduce pachetul de la mama, creată cu gândul la studenții din provincie. Am fost chiar în premiera show-lui, am apărut la TV și am deschis emisiunea la acea vreme. Aveam pe atunci un contract de terminat și am zis: ”acum there is no way back, trebuie să fiu antreprenor în continuare” și mi-am asumat asta. A fost o decizie foarte riscantă pentru că în perioada următoare a venit pandemia. Am „supraviețuit” și am continuat colaborările, iar la momentul actual lucrez pentru clienți și investesc banii pe care îi câștig în dezvoltarea ReFEEL App, un business pe care vreau să îl cresc la nivel internațional.

Urmărește Podcast- ul SUSTENOBIL pe canalul nostru de YouTube.

Like, share și subscribe!