Serial 1 își extinde prezența pe piața din Europa

Începând din luna august 2021, brandul Serial 1 va oferi o gamă inovatoare de biciclete electrice, exclusiv la dealerii Harley-Davidson

Serial 1 Cycle Company, un brand dedicat de biciclete electrice fondat împreună cu legendarul producător de motociclete americane Harley-Davidson, Inc., anunță parteneriatul cu Harley Davidson Europe, prin care aduce o gamă de biciclete electrice la dealerii Harley Davidson din Europa, începând din această vară.

Din 1 august, pasionații de biciclete electrice din Europa, o comunitate în creștere rapidă, pot merge în showroom-urile dealerilor Harley-Davidson și alege dintr-o gamă de biciclete electrice cu asistență la pedalare, ce îmbină libertatea și simplitatea unei biciclete cu energia electrică obținută fără efort. Bicicletele electrice Serial 1 vor permite oricui să călătorească mai mult, mai repede și cu mai puțin efort, fiind soluția perfectă pentru naveta urbană și plimbarea recreativă.

Jason Huntsman, Președinte Serial 1, declară: „Suntem foarte încântați să introducem un produs excelent în portofoliul dealerilor Harley Davidson din Europa. Noi credem că un produs extraordinar, o piață aflată în creștere rapidă și o rețea de dealeri pasionați sunt rețeta succesului.”

„Piața dinamică a bicicletelor electrice, aflată în creștere rapidă, este un pionier al revoluției globale a mobilității”, adaugă Aaron Frank, Brand Director Serial 1. „Acest parteneriat permite companiei Harley Davidson să joace un rol cheie în revoluția mobilității, iar Serial 1 să ofere o experiență pe două roți de neegalat, plină de distracție, libertate și aventură.”

Despre Serial 1

Serial 1, Powered by Harley-Davidson, produce biciclete electrice premium cu un design inteligent, centrat pe om, realizate folosind cea mai avansată tehnologie disponibilă în domeniu. Bicicletele electrice Serial 1 permit deplasarea cu ușurință datorită asistenței la pedalare, îmbinând astfel distracția, libertatea și aventura.

Aflați mai multe accesând https://serial1.eu