fbpx
You Are Reading
Lavinia Iancu, Cadru Didactic Asociat
0

Lavinia Iancu devine Cadru Didactic Asociat

Începând cu semestrul al II-lea al anului universitar, Lavinia Iancu, Fondatoarea @ SUSTENOBIL PR/ODUCTION, este Cadru Didactic Asociat în cadrul Academiei de Studii Economice din București, unde va susține seminarul de „Antreprenoriat” pentru studenții din Anul III de la Facultatea de Finanțe și Bănci.
 
Din 2021, Lavinia Iancu este doctorandă în cadrul Academiei de Studii Economice din București, unde studiază Managementul Sustenabil în Economia GIG, aplicat la sectorul livrărilor.
 
În 2016, a absolvit Masteratul de Managementul Proiectelor, acreditat de Project Management Institute, din cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice, de la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București, iar din 2014, este licențiată în domeniul Comunicării și Relațiilor Publice, în cadrul aceleiași instituții.

„Când am fondat SUSTENOBIL PR/ODUCTION mi-am dorit să pun în aplicare ce studiasem pentru lucrarea de disertație: Managementul Industriilor Culturale și Creative. SUSTENOBIL este o organizație din ADN-ul căreia face parte educația continuă, fie ea formală, informală sau nonformală, și tocmai de aceea credem că business-ul sustenabil se împletește cu cercetarea academică, creând punți de legătură între cele două lumi.”

Lavinia Iancu
La SUSTENOBIL credem în Creativitate + Strategie + Sustenabilitate, așa că ne implicăm în următoarele sectoare ale Industriilor Culturale:
 
♾️ oferim servicii de PR, marketing și comunicare
♾️ facilităm accesul la programe de educație și training
♾️ susținem producția muzicală, vizuală sau performativă.
 
Așadar, misiunea SUSTENOBIL PR/ODUCTION este să țină pasul cu evoluția Industriilor Culturale și să pune ideile creative în circuitul economic, pentru un viitor sustenabil.